Opšti uslovi korišćenja i pravna regulativa

Imate još neko pitanje?
Kontaktirajte nas i potrudićemo se da vam odgovorimo u najkraćem roku.

malafarma.rs je veb-sajt koji se bavi pružanjem informacija i saveta u vezi sa proizvodnjama i preradama malih kapaciteta za proizvodnju hrane.
Koristimo Google Analitiku radi praćenja posećenosti veb-sajtu. Svi podaci koji se pri tom prikupljaju, koriste se isključivo u svrhu praćenja poseta i poboljšanja korisničkog iskustva.
Svi podaci koje primimo putem kontakt forme biće korišćeni isključivo u svrhe odgovora i pružanja informacija u vezi sa postavljenim pitanjima. Podaci neće biti deljeni sa drugim licima, niti korišćeni na bilo koji drugi način.
Informacije iznete na ovom veb-sajtu temelje se na pravnim normama koje regulišu proizvodnju i preradu hrane u objektima malog kapaciteta, pre svega na Pravilniku o malim količinama primarnih proizvoda koje služe za snabdevanje potrošača, području za obavlјanje tih delatnosti kao i odstupanja koja se odnose na male subjekte u poslovanju hranom životinjskog porekla.
Pratimo zakone, propise, procedure i ostale pravne regulative, kao i njihove promene i trudimo se da svi podaci ovde izneti budu u svakom trenutku ažurni.